Проектантски и Кадастриални услуги от Спел 96

За нас

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ

Нашият главен офис се намира в гр. Пловдив, България.

ГРАФИК

Ние следваме съгласуван график с всеки клиент.

ВИСОКО КАЧЕСТВО УСЛУГИ

Ние предлагаме разнообразни бизнес услуги.

за фирмата

Кратък портрет

СПЕЛ-96 ООД е нараснал органично за три десетилетия и винаги е вървял в крак с времето. Компанията винаги е използвала технологичните разработки като трамплин за отваряне на нови области. СПЕЛ-96 ООД обхваща всички геодезически услуги от измерване на имоти, сгради, пътища, линии и промишлени обекти до наблюдение на конструкции. Ние също така сме контактната точка за изваждането на строителните профили, както и специалист в цифровата обработка на геоданни.

Компанията, основана през 1990 г., е със седалище в Пловдив. Нашите клиенти включват министерства, държавни агенции, общини, индустриални компании, строителни компании, инженери, архитекти, строители, собственици на земя и нотариуси от региона и България.

Нашия екип

Широко диверсифицираният екип е под техническото ръководство на лицензирани инженерни геодезисти.

Със своите специализирани познания и  дългогодишен опит, с тяхното любопитство и ентусиазъм за иновации, нашите служители винаги внасят нови импулси в компанията. Ръководството на  СПЕЛ-96 ООД насърчава независима, свързана с проекти, гъвкава работа и по този начин  пътища за вземане на решения са кратки.

Нашите ценности

От измерването на земя, сгради, пътища, линии и промишлени обекти
до наблюдение на конструкции, ние обхващаме всички геодезически услуги. 

Технологично решаващ и иновативен

Използваме най-модерните измервателни устройства, за да събираме данните на място и да ги обработваме с най-новите софтуерни решения. С 3D измерването отваряме обещаваща област.

Съобразени и ефективни

Ние предлагаме нашите услуги индивидуално или като комплексно решение и ги изпълняваме с възможно най-малко работни стъпки.

Гордеем се, че умеем да разбираме теб.

Защото нищо от това, което знаем, няма смисъл, ако не служи съвършено на твоите нужди. Ако не е съобразено с твоя свят. Ако не ти пасва като удобна обувка. Ако не изразява теб.